BOLLERO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1379 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bollero. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 13:24 Altijd lekker en vers!
14 feb 2024 om 18:27 Zoals steeds perfect in orde.
9 feb 2024 om 20:00 Vond het wel lang om te wachten voor een kleine bestelling.
7 feb 2024 om 11:22 We bestellen hier soms en we zijn altijd zeer tevreden, maar onze laatste bestelling zat er haar in het slaatje van mijn vriend, onze eetlust was al helemaal weg. Vonden we heel jammer.
29 jan 2024 om 16:16 Super lekker Altijd vriendelijk Ik bestel vaak en altijd lekker Veel keuze Vers en goed belegde broodjes Niet duur Goedkoop!
19 jan 2024 om 21:28 Was super lekker
19 jan 2024 om 17:58 Zeer goede pizza en redelijke prijs. Ook de enige in de beurt die aan huis levert voor een laag bedrag . Respect trouwens om met dit sneeuw weer te leveren
19 jan 2024 om 17:12 Eten was ijskoud
13 jan 2024 om 23:22 Ruim 1u45 minuten terwijl er een levertijd tussen 35min en 1u werd aangegeven. En dan blijkt het ook nog eens een in de microgolf opegwarmd iets (het was pasta met een saus en spek) te zijn. Was de eerste keer en zal ook de laatste zijn vrees ik.
21 dec 2023 om 14:02 Ik bestelde een kebab en een soep. De soep was ok, maar de kebab was echt niet wat ik ervan verwacht had. bestellen en leveren ging dan weer erg vlot.
19 dec 2023 om 13:52 Heel vriendelijk, snelle levering (geschatte tijd 13u05, levering 12u10). Heel lekkere soep en broodjes.
16 dec 2023 om 18:24 Vlotte levering (was er vlugger dan de geschatte levertijd), super vriendelijke levering ook! Eten was ook zeer geslaagd. Zeker een aanrader :)